Peruukkiliike Pyhäjärvi
Aronrinne 29-31 D13
96190 Rovaniemi.
Puh. 0400677815

Maija Pyhäjärvi

Suosittelut

"Olen ollut Maijan asiakkaana jo 19 vuotta. Hänen luonaan saa aina yksilöllistä ja ystävällistä palvelua rennossa ilmapiirissä. Ajan saa nopeastikin ja hiukset tulevat nopeasti perille postitse.

Kuluneiden vuosien aikana Maija on oppinut tuntemaan minut niin hyvin, että hän tietää, mistä pidän; hän arvostaa minun mielipiteitäni, eikä tuputa sellaisia hiuksia, joista en pidä.

Maijan ammattitaidolla ja yhdessä suunnittelemalla on aina lopputulos ollut hyvä! Maijalla on lämmin sydän ja hänestä näkee, että hän pitää työstään ja arvostaa asiakkaitaan.

Maijaan voi aina luottaa, että hiukset tulevat varmasti perille. Myös yksityisyydensuojan säilyminen on ollut minulle tärkeä asia. Näiden asioiden vuoksi olenkin pysynyt Maija asiakkaana näiden vuosien ajan, ja toivottavasti vielä vuosia tästä eteenpäinkin!"

"Olen asioinut Maijan peruukkiliikkeessä vuodesta 2005 lähtien ja täytyy myöntää, etten ole kertaakaan edes harkinnut toisessa liikkeessä asioimista. Maijan kanssa on aina niin hauskaa ja rentoa olla, ja juuri siksi olenkin pysynyt asiakkaana näinkin monen vuoden ajan.

En tiedä, mitä tekisin, jos en olisi tavannut Maijaa. Hänen iloinen luonteensa on auttanut minua olemaan sinut sairauteni kanssa - onneksi olen tavannut hänet ja saanut tutustua aivan loisto ihmiseen! Kiitos Maija, kun olet olemassa!"

"Peruukin voi joutua hankkimaan monestakin, ei vain yhdestä syystä, tosin naisten osalta taustalla on valitettavan yleinen sairaus ja siitä johtuvat hoidot. Tämä on tieysti kova ja henkistä kanttia koetteleva paikka, mutta peruukin voi hankkia myös hyllyltä mukavassa paikassa ja lämpimän myötäelävässä seurassa.

Maijan peruukkiliikkeessä oli kiva käydä. Siellä oli hyvä valikoima ja sinne on myös kiva reitti polkua pitkin läpi kukkivan pihamaan. Toki oma vaikutus oli tietysti sillä, että tunnemme Maijan kanssa toisemme entuudestaan muista yhteyksistä. Kokemukseni peruukkiliikkeessä asioinnista oli kaikesta huolimatta myönteinen – suosittelen!"