Peruukkiliike Pyhäjärvi
Aronrinne 29-31 D13
96190 Rovaniemi.
Puh. 0400677815

Suositukset

"Olen ollut Maijan asiakkaana jo 19 vuotta. Hänen luonaan saa aina yksilöllistä ja ystävällistä palvelua rennossa ilmapiirissä.

Maijaan voi aina luottaa, että hiukset tulevat varmasti perille."

"En tiedä, mitä tekisin, jos en olisi tavannut Maijaa. Hänen iloinen luonteensa on auttanut minua olemaan sinut sairauteni kanssa - onneksi olen tavannut hänet ja saanut tutustua aivan loisto ihmiseen!   Kiitos Maija, kun olet olemassa!"

"Peruukin voi joutua hankkimaan monestakin – ei vain yhdestä – syystä, tosin naisten osalta taustalla on valitettavan yleinen sairaus ja siitä johtuvat hoidot. "

Suosittelut

Maija PyhäjärviTietoa

Olen Maija Pyhäjärvi, syntynyt Nilsiässä. Tulin Rovaniemelle opiskelemaan vuonna 1969 ja sille tielle jäin. Edesmennyt mieheni Lasse Pyhäjärvi perusti liikkeen aluksi Korkalovaaraan. Kesällä 1987 liike siirtyi Ounasjoentielle omakotitalomme pihapiiriin, missä se toimi kesään 2022 asti. Nyt pidän peruukkiliikettä kotonani Aronrinteellä, vajavan kilometrin päässä edellisestä toimipaikastani.

Asiakaskuntani koostuu alopecia eli –pälvikaljuasiakkaista, sekä sairauden tai hoitojen takia hiuksensa menettäneistä kaiken ikäisistä miehistä ja naisista. Jokainen kokee hiusten menettämisen vaikeana, eikä sitä useinkaan haluta kertoa edes ystäville. Usein peruukkien käyttö on kuitenkin tilapäistä ja omat hiukset kasvavat takaisin sairauden parannuttua. Peruukkien valmistusmenetelmät ja -materiaalit ovat kehittyneet niin, että ne tunnistaa peruukiksi vain asiantuntija.

Perhettäni kohdanneet vastoinkäymiset ovat muovanneet minusta empaattisen ja aina asiakkaan parasta ajattelevan - positiivinen ja iloinen luonteeni saa asiakkaan hyvälle tuulelle. Koska peruukin hankinta on monelle arka asia, on ajanvaraus välttämätön, ja palvelenkin aina vain yhtä asiakasta kerrallaan.

Liikettäni ja kotiani ympäröi kaunis, hyvin hoidettu puutarha, josta on silmäniloa asiakkaillekin. Puutarha ja luonnontuotteet ovat monen asiakkaan kanssa yhteinen puheenaihe.

Soita ja varaa oma aikasi.

Tervetuloa!